Ce oferim:

Cabinetul BIOS a fost deschis in urma cu 15 ani, din dorinta de a oferi o sfera vasta de servicii medicale adresate animalelor de companie. Cu o echipa de medici bine pregatita, cabinetul nostru raspunde tuturor cerintelor in materie de consultantii, tratament si chiar cosmetica felina si canina.

Consultatii

Consultatii specifice pentru a verifica starea de sanatate a animalutului dumneavoastra, completate de analize paraclinice aprofundate.

Medicina preventiva

Vaccinari:   

Pentru catei - schema completa de vaccinare ce cuprinde vaccinuri impotriva bolilor infectioase transmisibile de la un animal la altul si anume: vaccin impotriva parvovirozei, Boala lui Carre, Hepatita infectioasa, Rabia, Tusea de canisa.

Medicina preventiva

Vaccinari:   

Pentru pisici - schema de vaccinare cuprinde protectie impotriva : Calicivirozei, Panleucopeniei sau enteritei virale, Rinitraheitei, Rabiei.
• Trebuie mentionat ca alte boli specifice felinelor neacoperite prin vaccinuri sunt sustinute in cabinetul nostru prin tratament pentru cresterea imunitatii. 

Deparazitari

    

Deparazitari interne: preventia si tratarea bolilor transmisibile de paraziti interni cum ar fi Ancylostoma caninum ( viermi cu carlig), Toxocara canis, Toxocara leonina, Trichuris vulpis, Dirofilaria, Aerulostrongylus, Cocidia.
Deparazitari externe: preventia parazitelor externe si a bolilor transmisibile de acesti vectori: babesioza, erlichioza, anaplasmoza, leishmanioza. 

Medicina interna

  

Medicul stabileste un tratament individualizat pentru fiecare animalut in parte.Suntem complet dedicati in a stabili diagnosticul rapid si a actiona imediat cu tratamentul necesar.

Dermatologie

  

Afectiunile cutanate au un impact major asupra patrupedului.Aceste afectiuni sunt cele mai des intalnite dar pentru diagnosticarea cauzelor determinante ce au dus la astfel de complicatii, noi va oferim pe langa o consultatie amanuntita si analize de laborator. 

Chirurgie

  

Interventiile chirurgicale sunt realizate de catre medicii nostri in caz de necesitate intr-o sala special amenajata.Astfel, fie ca vorbim de interventii simple sau operatii mai complexe, acestea sunt realizate intr-un spatiu absolut steril.

Stomatologie

  

Oferim consultatii specifice cat si detartraj cu ultrasunete sau extractii dentare in caz de necesitate.

Nutritie si crestere

  

Este important ca pentru tonusul animalutului nostru de companie sa ne ocupam indeaproape si de alimentatia si ingrijirea acestuia. Cabinetul nostru va vine in continuare in ajutor oferindu-va o gama larga de sfaturi: diete, suplimente de nutritie pentru o crestere corecta si sanatoasa.

Farmacie si Petshop

  

In cadrul cabinetului nostru va pune la dispozitie si o gama variata de medicamente, vitamine, suplimente, produse dermatologice si produse de ingrijire, hrana si diete alimentare atat pentru caini cat si pentru pisici.

Cosmetica

  

Alte servicii de care animalutul dumneavoastra poate beneficia in cabinetul nostru sunt cosmetica si frizeria, proceduri pentru care noi nu folosim anestezie, din aceeasi grija pentru companionul dumneavoastra.
Personalul nostru calificat se va ingriji ca atunci cand patrupedul dumneavoastra pleaca de la noi sa fie fericit, spalat, cosmetizat si toaletat.